Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

За дан расвијетљено кривично дјело „Крађа“

| Зворник | Четвртак, 16. фебруар 2017.

Полицијски службеници Полицијске станице Зворник су за дан идентификовали и пронашли лице које је у Зворнику, из породичне куће оштећеног, отуђило тример, апарат за варење и сребрни накит.

Наиме, Полицијској станици Зворник, 15.02.2017. године око 09,00 часова, пријављено је да је из породичне куће у улици Светог Саве, град Зворник, непознато лице или више њих отуђило ручни тример, апарат за варење и сребрни ланчић са привјеском, чиме је према изјави оштећеног причињена материјална штета од око 500,00 КМ.

Оперативним радом на терену полицијски службеници су 15.02.2017. године, идентификовали и пронашли лице М.Ш. (1993) из Зворника, за које постоје основи сумње да је извршило кривично дјело „Крађа“. Приликом криминалистичке обраде лице је у потпуности признало извршење кривичног дјела, којом приликом су код истог пронађени отуђени предмети.

 

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина који је наложио да се по комплетирању и документовању предметa поднесе извјештај за почињено кривично дјело.