Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Лишени слободе осумњичени да су за исту ноћ починили три кривична дјела „Тешка крађа“

| Зворник | Уторак, 18. април 2017.

Полицијски службеници Полицијске станице Зворник, лишили су слободе лица З.Т. (1993) из Зворника, П.П.(1991) из Зворника и лице С.И. (1989) из Републике Србије, због постојања основа сумње да су у току ноћи 16/17.04.2017. године, извршили више кривичних дјела „Тешка крађа“, на штету два угоститељска објекта у улици Трг краља Петра, град Зворник. Такође, иста лица се сумњиче да су исте ноћи, из путничког аутомобила које је било паркирано у наведеној улици, отуђили ауто-касетофон.

Наиме, Полицијској станици Зворник, 17.04.2017. године, пријављено је да је непознато лице или више њих, у току претходне ноћи, из угоститељских објеката који се налазе у улици Трг краља Петра, град Зворник, отуђили већу количину новца. Оперативним радом на терену, полицијски службеници ПС Зворник су дошли до сазнања да су лица З.Т. (1993), П.П. (1991) и С.И. (1989), у току ноћи 16/17.04.2017. године извршили више кривичних дјела „Тешка крађа“, на начин да су насилно дјеловали на улазна врата објеката, одакле су отуђили новац. Такође, за наведена лица постоје основи сумње да су исту ноћ, из путничког аутомобила који је био паркиран у улици Трг краља Петра, град Зворник, отуђили ауто-касетофон.

У вези са наведеним активностима упознат је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина. Након криминалистичке обраде, уз сагласност са поступајућим тужиоцем, осумњичени ће бити предати у даљу надлежност ОЈТ Бијељина.