Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Тешко тјелесно повријеђено лице

| Фоча | Четвртак, 18. мај 2017.

На регионалном путу Бродар-Рудо, у мјесту Бродар, општина Вишеград, 17.05.2017.година, око 14,35 часова, догодила се саобраћајна незгода у којој је сувозач В.С. задобила тешке тјелесне  повреде.

Наиме, усаобраћајној незгоди учествовали су В.Е. (1972) из Пријепоља са путничким аутомобилом марке „Pasat“, из којег је сувозач задобио тешке тјелесне повреде и Г.Г. (1961) из Вишеграда са путничким возилом марке „Golf 5“, који је задобио лакше тјелесне повреде.

Повријеђена В.С. је превезена у Болницу Горажде гдје јој је указана медицинска помоћ, док је возач Г.Г. превезен у  Универзитетску болницу у Фочи.

Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице Вишеград, а о свему је обавијештен и дежурни окружни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево који је наложио да се предузму све мјере и радње у циљу утврђивања тачног узрока саобраћајне незгоде и одговорности учесника.

Полицијски службеници Полицијске станице Вишеград су након указане љекарске помоћи у Универзитетској болници Фоча лишили слободе возача Г.Г. из Вишеграда, јер је истом утврђено присуство алкохола у организму.