Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Полицијски службеници Полицијске станице Бијељина 1 приликом претресања пронашли импровизовану лабараторију

| Бијељина | Сриједа, 12. јул 2017.

Полицијски службеници ПС Бијељина 1, у циљу откривања кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога а по наредби судије за предходни поступак Основног Суда у Бијељини извршили  су претрес стана и других просторија у мјесту Патковача,које користи лице Д.П.

Приликом  претресања пронађена је  импровизована мини лабараторија  намјењена за производњу опојне дроге марихуане.

Претресањем просторија са лица мјеста одузети су  предмети  електрична лампа,дигитални термометар,више ком.ел.каблова са грлима и сијалицама, више комада пвц фолија са којима је био обложен унутрашњи дио лабораторије,једна саксија са непознатом материјом и засадом,три пластичне чаше са засадом,већи број  остатака од импровизованог џоинта Флоп са траговима непознате биљне материје, те већи  број различитих врста таблете.

Због почињеног кривичних дјела  Неовлашћена производња и промет опојних дрога и Омогућавање уживања опојних дрога“ против Д.П. следи извјештај надлежном тужилаштву у Бијељини.

Наведни резултати су след континуираног рада полицијских службеника у циљу спречавања и сузбијања кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога.