Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

За два дана евидентирано 336 почињених прекршаја

| Зворник | Четвртак, 31. август 2017.

Полицијска управа Зворник је у дане 29.08.2017. и 30.08.2017. године, спровела појачану контролу саобраћаја, са акцентом на контролу брзине кретања возила и „однос возач-пјешак“ , односноконтролу пјешака учесника у саобраћају.
У овој акцији,на подручју Полицијске управе Зворник евидентирано је 336 прекршаја почињених од стране возача и пјешака учесника у саобраћају.Укупно је евидентирано 168 прекршаја прекорачења дозвољене брзине.Укупан број санкционисаних возача због угрожавања пјешака је 85, а број евидентираних прекршаја почињених од стране пјешака је 14, док је евидентирано 69 прекршаја по другим основама из области безбједности саобраћаја.
Полицијски службеници
Полицијске управеЗворник наставиће да врше појачану контролу саобраћаја, са акцентом на контролу брзине кретања возила и „однос возач-пјешак“ , односно контролу пјешака учесника у саобраћају.
Полицијска управа Зворник апелује на све грађане да се придржавају одредби Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ, како би властиту сигурност и сигурност других грађана подигли на што већи ниво.