Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

У Козарској Дубици осумњичени затечен на извршењу кривичног дјела

| Козарска Дубица | Четвртак, 31. август 2017.

          Полицијски службеници Полицијске станице Козарска Дубица, ПУ Приједор у оквиру планских активности и на основу претходно прикупљених оперативних информација, дана 29.08.2017. године у 18,00 часова, у Козарској Дубици на паркинг простору испред трговачке радње, лишили су слободе лице М.М. из Козарске Дубице, због постојања основа сумње да је починило кривично дјело Оштећење и одузимање туђе ствари“.
Током криминалистичке обраде утврђено је да је лице М.М. у Козарској Дубици, у временском периоду од 01.08. 2017. до 29.08.2017. године, извршило оштећење бушењем већег броја пнеуматика на око двадесет путничких аутомобила, чиме је починило кривично дјело „Оштећење и одузимање туђе ствари“.
О наведеном обавјештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор, уз чију сагласност полицијски службеници Полицијске станице Козарска Дубица предузимају потребне мјере и радње на документовању кривичних дјела, као и активности на утврђивању тачног броја оштећених грађана као и причињеној материјалној штети.

Након компретирања предмета, Окружном јавном тужилаштву Приједор, против лица М.М. биће достављен извјештај за почињена кривична дјела.
Апелујемо на грађане да у случају, да су на подручју Козарске Дубице уочили оштећења пнеуматика на својим возилима, исто пријаве надлежној полицијској станици, како би се предузеле мјере и радње на утврђивању да ли се осумњичено лице може довести у везу са извршењем и тих кривичних дјела.