Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Отворен реконструисани објекат Полицијске станице „Бијељина 2“

| Бијељина | Уторак, 14. новемабар 2017.

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач и начелник Полицијске управе Бијељина Жарко Ћосић свечано су данас отворили реконструисани објекат Полицијске станице „Бијељина 2”. Овом приликом, реконструисани објекат Полицијске станице је освештан.
У свом обраћању, министар Лукач је нагласио да се потреба за отварањем још једне полицијске станице у Бијељни указала усљед великог прилива становништва, те потребе да се унаприједи стање безбједности у Граду. 
Министар Лукач је оцијенио да је безбједност грађана Републике Српске задовољавајућа и истакао да је број кривичних дјела у опадању, док је расвијетљеност све значајнија, што је резултат рада полицијских службеника. Он је нагласио значај оперативних акција које су спроведене у претходном период у циљу сузбијања организованог криминалитета, а полиција такође континуирано, у сарадњи са другим полицијским агенцијама, спроводи активности у борби против тероризма. 
Замјеник начелника Полицијске управе Бијељина Јовица Василић поручио је да ће полиција у Бијељни од сада имати боље услове за обављање својих задатака стручно и професионално како би се очувала безбједност свих грађана.