Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Министар Лукач у посјети начелнику општине Власеница и командиру ПС Власеница

| Бања Лука | Уторак, 14. новемабар 2017.

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач данас је у Власеници разговарао са начелником општине Мирославом Краљевићем и командиром Полицијске станице Власеница Зораном Радивојевићем.
Министар Лукач је на састанцима са начелником општине и командиром разговарао о тренутној безбједносној, као и економско - социјалној ситуацији у општини, те о изградњи новог објекта за Полицијску станицу Власеница.
Министар Лукач је истакао како су Власенички полицајци тренутно смјештени у неусловном објекту, који није власништво Министарства. Министар се осврнуо на већ предузете активности с циљем изградње објекта, те нагласио да је одређена парцела за изградњу и урађен пројекат.
„Надам се да ћемо у наредном периоду, у сљедећих годину или двије дана, успјети заједничким снагама да обезбиједимо средства и завршимо станицу полиције, да омогућимо функционисање полиције у пуном капацитету“, изјавио је министар Лукач.
Начелник Краљевић је рекао да је изградња објекта за Полицијску станицу Власеница, изузетно значајна за општину, а посебно за грађане Власенице.