Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

На полицијади учествовало више од 600 припадника МУП-а

| Бања Лука | Понедељак, 16. април 2018.

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач је у суботу, 14. априла, у Универзитетској Спортској дворани у кампусу у Бањалуци отворио спортске игре припадника МУП-а – Полицијаду 2018. коју традиционално организује Министарство у сарадњи са синдикатом радника МУП-а Републике Српске.
Министар Лукач је рекао да Полицијада показује потенцијал полицијски службеника И изразио задовољство што је сваке године све више младих учесника, који ће у наредним годинама гарантовати безбједност Републике Српске.
Ове године на Полицијади такмичило се више од 600 припадника МУП-а у седам спортских дисциплина: крос, мали фудбал, одбојка, баскет, џудо, стрељаштво И пливање.
Најбоље резултате у свим спортским дисциплинама постигла је екипа Специјалне антитерористичке јединице; друго мјесто припало је екипи Полицијске академије, док су треће екипно мјесто освојили припадници Полицијске управе Бања Лука.
Полицијада“ је завршена у недјељу увече дружењем свих учесника на свечаној вечери, на којој су најуспјешнијима уручене дипломе и пехари.