Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Саобраћајна незгода са тешким тјелесним повредама у Добоју

| Добој | Понедељак, 14. мај 2018.

            На магистралном путу Тузла-Добој,  у мјесту Гаврићи, подручје града Добоја, 13.05.2018. године, око 17,50 часова, догодила се саобраћајна незгода у којој је једно лице задобило тешке, а два лица лакe тјелесне повреде.
У овој саобраћајној незгоди је учествовало путничко возило марке „
VW Polo“, којим је управљао Д.Б. (1979) са подручја града Добоја, путничко возило марке „BMW“, којим је управљао Н.У. (1966) из Тузле и путничко возило марке „VW Polo“, којим је управаљала А.Т. (1960) са подручја општине Модрича.
Лице Д.Б., које је упраљало путничким возилом марке„
VW Polo“ је задобило тешке тјелесне повреде, док су возач А.Т. и сувозач Д.Р. (1988) из другог возила исте марке, задобили лаке тјелесне повреде и истима је указана љекарска помоћ у добојској болници.
Извршеним алкотестирањем, код лица Д.Б.  је утврђено присуство алкохола у организму од 1,16 g/kg, док код осталих учесника саобраћајне незгоде није утврђено присуство алкохола у организму.
По овлашћењу дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Добој, увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој.
Полицијска управа Добој апелује на возаче моторних возила, да поштују саобраћајна правила и прописе, те да ради личне и безбједности других учесника у саобраћају, не почињу вожњу и не управљају возилом под дејством алкохола.