Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

У три одвојене саобраћајне незгоде четири лица задобила тјелесне повреде

| Градишка | Уторак, 15. мај 2018.

На магистарлном путуКозарска Дубица - Градишка,у мјесту Врбашка, општина Градишка, 14.05.2018. године око 07,30 часова,догодила сесаобраћајна незгода слијетањем  са коловоза мотоцикла марке ,,Suzuki“ којим је управљао М.К. (1994) из Градишке, који је у овој саобраћајној незгоди задобило тјелесне поверде.
Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка.О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука.
У Улици Мирослава Антића,општина Градишка,14.05.2018. године око 14,55 часова,догодила сесаобраћајна незгода слијетањем са коловоза путничког аутомобила марке  ,,Citroen“, којим је управљала Ж.К. (1989) из Градишке, која је у овој саобраћајној незгоди задобила тјелесне поверде.
Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка.
На магистарлном путу Козарска Дубица - Градишка, у мјесту Орахова, општинаГрадишка,14.05.2018. године око 15,05 часова, догодила се саобраћајнанезгода слијетањем са коловоза путничког аутомобила марке ,,Opel Astra“, којим је управљала Д.Г. (1993) из Козарске Дубице, са којом се у возилу налазио и сувозач С.К. (1993) из Козарске Дубице, којом приликом су оба лица задобила тјелесне повреде.
Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка. О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука.
Апелујемо на све грађане да се придржавају одредби Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ, како би властиту сигурност и сигурност других грађана подигли на што већи ниво.