Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Поднесен извјештај против вишеструког извршиоца кривичних дјела против имовине

| Добој | Петак, 08. јун 2018.

Полицијскастаница Теслић, 07.06.2018. године, Окружном јавном тужилаштву Добој поднијела је Извјештај о извршеном кривичном дјелу против лица Г.Т. (1980) из Теслића,  због основа сумње да је извршило кривично дјело „Крађа“.
За пријављено лице постоји основ сумње да је 06.10.2017. године, у намјери одузимања и противправног присвајања туђе покретне ствари, испред техничког сервиса на подручју општине Теслић, са путничког возила марке „Fiat“ власништво лица Н.М. са подручја општине Теслић, отиђило регистраске ознаке, које је користило на свом путничком возилу марке „Ауди“. Полицијски службеници Полицијске станице Теслић, 14.04.2018. године, код наведеног лица су пронашли отуђене регистарске ознаке, које су вратили оштећеном лицу, након чега се лице Г.Т. упутило до истог техичког сервиса, одакле је отуђило регистарске ознаке теретног возила власништво привредног друштва из  Теслића.
Отуђене регистарске ознаке су пронађене и враћене власнику.
Подсјећамо, Полицијска станица Теслић је у претходних мјесец дана Окружном јавном тужилаштву Добој против лица Г.Т. поднијела два извјештаја о извршених пет кривичних дјела „Крађе“. За пријављено лице Г.Т. постоји основ сумње да је у претходном периоду, у намјери одузимања и противправног присвајања туђе покретне ствари, искористивши необезбијеђеност и непажњу власника, ушло у пет породичних кућа на подручју општине Теслић, одакле је отуђило новац, парфеме различитих брендова, накит и друге предмете.