Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Сервисне информације | Информисање јавности » Сервисне информације

Извршено кривично дјело „Убиство“

| Приједор | Недеља, 10. јун 2018.


        Полицијској управи Приједор, дана 09.06.2018. године, око 14,15 часова, пријављено је да је у мјесту Диздарлије, општина Козарска Дубица, у непосредној близини породичне куће, пронађено беживотно тијело лица иницијала М.Т. (1952) из Диздарлија, са видним повредама нанесеним ватреним оружјем.

        Увиђај на лицу мјеста извршили су дежурни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор у сарадњи са полицијским службеницима Полицијске управе Приједор а у присуству љекара мртвозорника, гдје je том приликом утврђено да је дана 09.06.2018. године, у јутарњим часовима, у мјесту Диздарлије, употребом ватреног оружја од стране непознатог извршиоца, лишено живота лице иницијала М.Т. чиме је извршено кривично дјело „Убиство“.

        У Заводу за судску медицину Републике Српске, а по нередби јавног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Приједор, дана 10.06.2018. године биће извршена обдукција тијела смртно страдалог лица.

        Полицијски службеници Полицијске управе Приједор, у сарадњи са поступајућим тужиоцем Окружног јавног тужилаштава Приједор, предузимају потребне мјере и радње на расвјетљавању свих околности и утврђивању идентитета лица које је извршило кривично дјело „Убиство“.