Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

На подручју Полицијске управе Приједор пронађенa тридесетдва илегална миграната

| Приједор | Четвртак, 28. јун 2018.

 

Полицијски службеници Полицијске управе Приједор,  дана 27.06.2018. године, око 15,30 часова, на подручју града Приједора, уочили су и контролисали петнаест лица илегалних миграната, која су на територију Републике Српске илегално ушла из сусједних земaља. Извршеним провјерама, утврђено је да се ради о држављанима Сирије, Авганистана и Бангладеша, након чега су лица предата у надлежност  Службе за послова са странцима, Теренски центар Бања Лука.

Истог дана, око 18,40 часова, на подручју општине Козарска Дубица, полицијски службеници Полицијске станице Козарска Дубица, затекли су петнаест лица илегалних миграната, за које је утврђено да се ради о држављанима Сирије, Авганистана и Ирака. Наведена лица су предата у надлежност припадника Граничне полиције БиХ, канцеларија Градишка.

Полицијски службеници Полицијске станице Нови Град, око 20,40 часова, на подручју општине Нови Град, уочили су два лица илегална мигранта, за које је утврђено да се ради о држављанима Пакистана, након чега су лица предата у даљу надлежност припадника Јединице граничне полиције Добрљин.