Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Полицијски службеници предузимају мјере и радње на проналаску осумњичених за кривично дјело „Разбојништво“

| Приједор | Петак, 29. јун 2018.

           Полицијски службеници Полицијске управе Приједор, предузимају оперативне и истражне мјере и радње, с циљем расвјетљавања кривичног дјела „Разбојништво“, које је извршено дана 28.06.2018. године, око 22,00 часова, у мјесту Доњи Волар, град Приједор.

Увиђајем на лицу мјеста утврђено је да су два непозната мaскирана лице, ушла у незакључан објекат приватног власништва, те физички напала једно лице, задајући му више удараца по глави и тијелу, након чега су од оштећеног, уз пријетњу употребе оштрог предмета ножа и шарафцигера, отуђила новац у износу око 300,00 КМ, а затим се удаљила са лица мјеста.

            Наведено лице се због задобијених повреда обратило уСлужбу хитне медицинске помоћи у Приједору, након чега је упућено у Општу болницу у Приједору, гдје му је указана медицинска помоћ, након чега је и задржано на даљем лијечењу.

О наведеном је упознат дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштава Приједор, а уз чији надзор полицијски службеници предузимају све потребне мјере и радње у циљу проналаска извршилаца наведеног кривичног дјела.