Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Завршен фестивал за младе „ОК Фест“на Тјентишту

| Фоча | Понедељак, 09. јул 2018.

       

На подручју које покрива Полицијска управа Фоча од 06.07. до 09.07.2018.године  Феријални савез Републике Српске у партнерству са Националним парком „Сутјеска“ Фоча, организовао је на Тјентишту,  пети по реду  „ОК Фест “.

Полицијски службеници Полицијске управе Фоча су у сарадњи са полицијским службеницима Полицијске управе Требиње у наведеном периоду вршили обезбјеђење  „ОК Феста 2018“, на којем је било присутно више хиљада посјетилаца са сва три дана одржавања манифестације. Ово је најмасовнији скуп који се одржава на територији коју покрива Полицијска управа Фоча, а који је међународног карактера. 

У оквиру активности обезбјеђења јавног скупа, полицијски службеници  евидентирали су два кривична дјела,  32 прекршаја из Закона о јавном реду и миру и Закону о производњи и промету опојних дрога.

Овом приликом бисмо захвалили организатору догађаја Феријалном савезу Републике Српске и Националном парку „Сутјеска“ Фоча на сарадњи и поштовању свих безбједносних принципа што је довело до тога да је наведени скуп прошао мирно и без инцидената.