Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Приликом слијетања аутомобила смртно страдао сувозач

| Приједор | Четвртак, 09. август 2018.


            На регионалном путу Рудице-Доњи Дубовик, у мјесту Мала Крупска Рујишка,општина Нови Град, 09.08.2018. године, око 01,55 часова, догодила се саобраћајна незгода слијетање са коловоза путничког аутомобила марке „Peugeot 207“, којим је управљало лице иницијала М.У. (1992) изНовог Града, док се у моменту слијетања аутомобила на мјесту сувозача налазило лице  иницијала Љ.Д. (1992) из Новог Града, као и путници В.У. (1984) из Новог Града и  М.У. (1987) из Новог Града.

            У овој саобраћајној незгоди смртно је страдао сувозач у аутомобилу лице иницијала Љ.Д. док су лица М.У., В.У. и М.У. задобила тешке тјелесне повреде. Због степена повреда лице В.У. упућено је у Универзитетски клинички центар Бања Лука, док су возач М.У. и путник у аутомобилу М.У. на даљем лијечењу, задржани у Општој болници Приједор.

            Увиђај на лицу мјеста извршио је окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор, заједно са полицијским службеницима Полицијске станице Нови Град. Од стране поступајућег тужиоца наложена је обдукција тијела страдалог лица Љ.Д. која ће бити обављена, дана 10.08.2018. године у Заводу за судску медицину Републике Српске Бања Лука.