Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Полицијски службеници Полицијске управе Приједор предузимају све мјере и радње на расвјетљавању напада на лице

| Приједор | Понедељак, 10. септембар 2018.


Полицијски службеници Полицијске управе Приједор, дана 09.09.2018. године, око 00,50 часова, поступили су по пријави да су два маскирана лица, у Приједору, у улици Ослободиоца Приједора, на паркинг простору, испред једног угоститељског објекта, физички напала лице иницијала З.И. (1981) из Приједора, које је том приликом задобило тјелесне повреде.

Увиђајем на лицу мјеста констатовано је, да су два маскирана лица, употребом подесног предмета, оштећеном лицу, које се налазило у паркираном путничком аутомобилу марке „BMW“, задала неколико удараца у предјелу главе и тијела, те причинила оштећења путничког аутомобила. Затим, је једно од маскираних лица, из ватреног оружја- пиштоља, у ваздух испалило један хитац, након чега су се маскирана лица, удаљила са мјеста извршења кривичног дјела.

Оштећеном лицу медицинска помоћ је указана у Служби хитне медицинске помоћи у Приједору, након чега је исти напустио просторије наведене службе.

Дана 09.09.2018. године, око 04,30 часова, лице иницијала З.И., дошло је до угоститељског објеката, те употребом подесног предмета, оштетило улазна врата у објекат. Од стране полицијских службеника, на лицу мјеста извршен је увиђај.

О наведеном је упознат дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштава Приједор, уз чију сагласност полицијски службеници предузимају потребне мјере и радње у циљу проналаска извршилаца и расвјетљавања кривичних дјела „Изазивање опште опасности“, „Тјелесна повреда“ и „Оштећење или одузимање туђе ствари“.