Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Пет лица задобило тјелесне повреде у три одвојене саобраћајне незгоде

| Градишка | Понедељак, 08. октобар 2018.

 

На магистарлном путуБања Лука - Градишка,у мјесту Нова Топола, општина Градишка, 07.10.2018. године око 13,30 часова,догодила сесаобраћајна незгода у којој су учествовали Д.П. (1991) из Градишке, са путничким аутомобилом марке,,Opel“ и пјешак К.М. (1942) из Градишке, која је у овој саобраћајној незгоди задобила тјелесне повреде.

Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка.

 На локалном путу у мјесту Кукуље,општина Србац,07.10.2018. године око 17,40 часова,догодила сесаобраћајна незгода у којој су учествовали Н.Б. (1980) из Српца, са путничким аутомобилом марке ,,Hyunda Lantra“ и Д.В. (1960) из Српца, са путничким аутомобилом марке ,,Mercedes“, којом приликом су оба лица у овој саобраћајној незгоди задобила тјелесне повreде.

Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице Србац.

На магистарлном путу Бања Лука - Градишка, у мјесту Брестовчина, општина Градишка, 07.10.2018. године око 20,50 часова,догодила сесаобраћајна незгода у којој су учествовали Д.Ј. (1978) из Градишке, са путничким аутомобилом марке ,,Opel Omega“ и Н.М. (1997) из Градишке, са путничким аутомобилом марке ,,Audi“, којом приликом су оба лица у овој саобраћајној незгоди задобила тјелесне поверде.

Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка.

Апелујемо на све грађане да се придржавају одредби Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ, како би властиту сигурност и сигурност других грађана подигли на што већи ниво.