Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Приликом претресања стана пронађено око 460 грама опојних дрога и дигитална вага

| Приједор | Петак, 18. јануар 2019.

     Полицијски службеници Полицијске управе Приједор, приликом спровођења активности усмјерених на спречавање злоупотребе опојних дрога,дана 16.01.2019. године, извршили су претресање стана и других просторија које користи лице иницијала Б.В. (1997) из Приједора, гдје је том приликом пронађено и привремено одузето395 грама бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Speed“, 67 грама зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану и дигитална вага. Због постојања основа сумње да је починило кривично дјело „Неовлашћена производња и промет опојних дрога“ лице Б.В. је лишено слободе те је над истим извршена криминалистичка обрада.
      Истог дана, око 20,00 часова у Приједору полицијски службеници извршили су контролу лица иницијала М.С. (1994) из Приједора, те код истог пронашли и привремено одузели дигиталну вагу са траговима бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Speed“.
      Привремено одузети предмети депоновани су у депозит Основног суда у Приједору а након документовања и комплетирања предмета против лица Б.В. и М.С. Окружном јавном тужилаштву Приједор, биће достављен извјештај зa почињено кривично дјелo
„Неовлашћена производња и промет опојних дрога“.