Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Идентификовани малољетници који се сумњиче да су починили кривично дјело „Оштећење и одузимање туђе ствари“

| Зворник | Понедељак, 11. фебруар 2019.

       Полицијски службеници Полицијске станице Зворник, идентификовали су тројицу малољетних лица, за која постоји сумња да су у претходном периоду, починила кривично дјело „Оштећење и одузимање туђе ствари“.
          Наиме, Полицијској станици Зворник, 08.02.2019. године, пријављено је да су непозната лица, са путничког аутомобила марке „Dacia”, које је било паркирано у Зворнику, отуђила знак/лого аутомобила.      
        Предузимајући оперативне и истражне мјере и радње, полицијски службеници су идентификовали тројицу малољетника код којих су пронађени отуђени знакови, као и већи број знакова са других путничких аутомобила које су наведена лица отуђила у претходном периоду на подручју Зворника.  
       О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина. Полицијски службеници настављају даљи рад и поступање у складу са одредбама Закона о заштити и поступању са дјецом и малољетницима у кривичном поступку Републике Српске, са циљем комплетирања и документовања кривичног дјела „Оштећење и одузимање туђе ствари“.