Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

За један дан пронађен извршилац кривичног дјела Крађе

| Фоча | Четвртак, 14. март 2019.

       Полицијски службеници Полицијске управе Фоча, 13.03.2019. године, на основу оперативног рада, пронашли су и лишили слободе лице иницијала Г.М. (1996) из Фоче, осумњиченог да је 13.03.2019. године извршио кривично дјело „Крађа“.
      Полицијској станици Фоча, пословођа једне бензинске пумпе из Фоче пријавио је да је непознато лице из касе, која се налазила у просторијама наведене бензинске пумпе, отуђило новац у износу од 570,00 КМ. Након сазнања да је извршено кривично дјело, полицијски службеници су извршили увиђај на лицу мјеста, а на основу оперативног рада на терену и прикупљених информација и трагова са лица мјеста дошли су до сазнања о евентуалном  извршиоцу који је лишен слободе и над којим се спроводи криминалистичка обрада.
      О свим околностима и прикупљеним чињеницама обавјештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње, који је наложио да се осумњичени након завршене криминалистичке обраде отпусти на слободу, а да се по комплетирању предмета у редовној процедури достави извјештај за поменуто кривично дјело.