Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Обавјештење за грађане о сукцесивним обуставама саобраћаја за вријеме одржавања Међународне бициклистичке трке ,,Београд – Бања Лука“

| Градишка | Петак, 19. април 2019.

    Полицијска управа Градишка обавјештава грађане да ће у недјељу, 21.04.2019. године, кроз подручје које је у надлежности ове Управе, проћи учесници спортске манифестације – Међународне бициклистичке трке ,,Београд – Бања Лука, због чега ће 21.04.2019. године у времену од 12,00 до 15,00 часова бити на снази сукцесивна обустава саобраћаја на дионици магистралног пута М-14.1, од мјеста Корови до мјеста Нова Топола, као и на магистралном путу М- 16 од мјеста Нова Топола до мјеста Романовци.
     Такође, саобраћај ће бити обустављен и на подручју општине Србац, и то улице Здравка Челара, Данка Митрова, Моме Видовића и Саве Вујановића Жуће, као и и на локалном путу Разбој-Кукуље.
       Обзиром да током наведених активности може доћи до формирања дужих колона возила, апелујемо на све грађане на стрпљење и разумијевање, као и да том приликом користе алтернативне правце, како би избјегли евентуалне гужве и застоје у саобраћају, те да сви учесници у саобраћају поштују саобраћајне прописе, како би наведена спортска манифестација проткела без инцидената.