Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Лишена слободе два лица због почињених кривичних дјела

| Бијељина | Понедељак, 22. април 2019.

      Полицијска станица Бијељина, 20.04.2019. године око 20,15 часова запримила је пријаву од стране лица З.И. да су га у улици Рачанска, физички напала два лица, а све у вези учешћа возила у саобраћају.
      По запримљеној пријави поступили су полицијски службеници који су идентификовали лица, те утврдили да се ради о лицима Р.К. и Д.К. обојица из Бијељине.
      Оперативним радом на терену, утврђено је да су лица Р.К. и Д.К.  физички напала лице З.И. и његову супругу, те да су том приликом  оштетили и путнички аутомобил марке „Голф 5“ власништво лица З.И. тако што су вратима свог возила ударили у њихово возило.
      Због основа сумње да ће наставити са чињењем, од стране полицијских службеника лица Р.К. и Д.К. су лишена слободе. Алкотестирањем лица Р.К. и Д.К. утврђено је да су исти имали и алкохола у организму. 
      Од стране полицијских службеника извршен је увиђај лица мјеста. О свему је овајештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, који је наложио документовање кривичних дјела „Оштећење туђе ствари“ и „Тјелесна повреда“.