Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

У ријеци Тари пронађен мушки леш

| Фоча | Петак, 28. јун 2019.

      Полицијска управа Фоча позива грађане уколико имају било каквих корисних сазнања како би се беживотно мушко тијело идентификовало, информације пријаве лично најближој полицијској станици или позивом на бесплатан број телефона „122“ или на број 058/210-794.
      Наиме, Полицијски службеници  Полицијске управе Фоча су поступали по пријави грађанина који је 27.06.2019. године око 12,15 часова  уочио у  ријеци Тари   у мјесту Брштановица, општина Фоча, непознато беживотно тијело.
    
На лице мјеста изашла је увиђајна екипа заједно са  љекаром мртвозорником, који је је констатовао дасе ради о беживотном мушком тијелу крупније конституције. О догађају је обавјештен дежурни тужилац, а увиђај је извршен од стране полицијских службеника Полицијске управе Фоча.
       Пронађени леш је уз сагласност дежурног надлежног тужиоца Окружној јавног тужилаштва Требиње  превежен у мртвачницу у Универзитетску болницу у Фочи, гдје ће се извршити обдукција ради тачног утврђивања узрока смрти и изузимања ДНК-а за анализу и утврђивање идентитета леша.