Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske

Похвале

Жалбе

на рад полицијског службеника


Најаве


Директор полиције Републике Српске Урош Пена састаће се сутра, 19.11.2009. године, у Источном Сарајеву са директором Федералног истражног бироа ( FBI ) Робертом Милером. Тема сатанака биће сарадња полиције РС и америчког Федералног истражног бироа. Господин Милер борави у званичној посјети БиХ , у оквиру које је планиран и наведени састанак. Изјеве за медије предвиђене су за 17:15 часова, у Полицијској станици Источно Сарајево.

| Бања Лука | Сриједа, 18. новемабар 2009. | Опширније


       Поводом крсне славе Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Светог Архангела Михаила и Дана Високе школе унутрашњих послова, у петак, 20. новембра 2009. године у 11 часова у амфитеатру Управе за полицијско образовање (Булевар Војводе Живојина Мишића 10А) у Бањалуци свечано ће бити промовисани дипломирани правници унутрашњих послова.                                                                    На овој свечаности, представници Управе за полицијско образовање и украјинског државног универзитета унутрашњих послова „Лививски“ потписаће споразум о научно-стручној и пословно-техничкој сарадњи ове двије образовне институције. Свечаности ће присуствовати министар унутрашњих послова Републике Српске Станислав Чађо, директор полиције Републике Српске др Урош Пена, као и бројне друге званице. Сниматељи ће моћи да забиљеже саму  свечаност, а изјаве за новинаре планиране су након церемоније.

| Бањалука | Сриједа, 18. новемабар 2009. | Опширније


Данас 18.11.2009.године, у 11,00 часова, у сали ЦЈБ Требиње, начелник Сектора криминалистичке полиције ЦЈБ Требиње Сладо Нинковић даће изјаву за новинаре, у вези са активностима криминалистичке полиције на расвјетљавању и документовању пет КД Разбојништво извршених, у претходном периоду, на подручју Требиња.

| Требиње | Сриједа, 18. новемабар 2009. | Опширније


У склопу реализације пројекта Министарства унутрашњих послова Републике Српске под називом „Рад полиције у мултиетничким заједницама“, припадници Полицијске станице Бања Лука Лауш, сутра 18.11.2009.године, сусрешће се са мјештанима повратничке популације бањолучког насеља Српске Топлице. Сусрет има за циљ превазилажење разлика, очување и јачање повјерења, као и подизање личне и имовинске безбједности повратника на виши ниво, те њихово активно укључивање у свакодневне токове живота и рада. Дружењу ће присутвовати и руководни радници Полицијске станице Бања Лука Лауш, инспектори Центра јавне безбједности Бања Лука, а позиви су упућени и представницима мјесне заједнице и Основне школе „Бранислав Нушић“ у Српским Топлицама. Посјета и дружење одржаће се у просторијама МЗ Српске Топлице, у сриједу, 18.новембра 2009.године, са почетком у 12:00 часова., након чега су у спортској сали мјесне Основне школе предвиђене спортске активности. Позивамо представнике медија да присуствују овом догађају.

| Бања Лука | Уторак, 17. новемабар 2009. | Опширније


Поводом обиљежавања Крсне славе Министарства унутрашњих послова Републике Српске „Светог Архангела Михајла“, Полицијска станица Нови Град, дана 18.11.2009.године, организује следеће активности: - у временском периоду од 08:00 до 09:00 часова, у просторијама ПС Нови Град, организован је „Дан отворених врата“, којом приликом ће чланови пионирске селекције ОФК „Равнице“ из Равница посјетити ову станицу, како би стекли јасну и транспарентну слику о раду полиције и њеним овлашћењима и - у временском периоду од 09:00 до 14:00 часова, у Спортској дворани у Новом Граду, одржаће се традиционални турнир у малом фудбалу у којем ће учествовати 10 екипа Полицијских станица са подручја регије Приједор. Позивају се представници медија да пропрате наведене догађаје.

| Бања Лука | Уторак, 17. новемабар 2009. | Опширније


Поводом обиљежавања Крсне славе Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Светог Архангела Михаила, Центар јавне безбједности Добој организује Турнир у малом фудбалу, на коме ће учествовати 16 фудбалских екипа: 15 екипа из састава организационих јединица Центра и једна екипа припадника ЛОТ - тима. Турнир ће се одржати у Спортско-културном центру у Модричи, у СРИЈЕДУ 18. новембра 2009. године са почетком у 09,00 часова. Начелник ЦЈБ Добој, Тихомир Нарић, уручиће пехаре првопласироној, другопласираној и трећепласираној екипи, најбољем играчу, стрелцу и голману, а свим екипама биће уручене захвалнице за учешће на Турниру. Позивамо представнике медија да пропратите наша спортска дружења.

| Добој | Уторак, 17. новемабар 2009. | Опширније