Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske

Похвале

Жалбе

на рад полицијског службеника


Најаве


У склопу бројних културно- спортских манифестација планираних поводом обиљежавања Дана полиције МУП-а РС, Центар јавне безбједности Бања Лука, између осталих организује и Турнир у малом фудбалу на коме ће учествовати екипе Полицијских станица Прњавор као домаћин турнира, Лакташа, Српца, Градишке, Сектора криминалистичке полиције, те гости из ЦЈБ Добој ПС Дервента. Наведени турнир одржаће се данас, 07.04.2010. године, са почетком у 12:00 часова, у спортској дворани „Слога Прњавор“ у Прњавору, а исти ће отворити командир ПС Прњавор Боро Трамошљанин. Након финалног такмичења, за три пропласиране фудбалске екипе предвиђено је уручење пехара, а свим учесницама биће додијељене захвалнице за учешће на такмичењу. Позивамо представнике медија да пропрате наведена спортска такмичења.  

| Прњавор | Сриједа, 07. април 2010. | Опширније


Поводом Дана полиције Републике Српске, у уторак, 6. априла 2010. године предвиђене су сљедеће активности: 11,00   У цркви Рођења пресвете Богородице на Ребровцу служиће се             парастос у спомен страдалих припадника МУП РС. 11,30   Предсједник РС, предсједник Владе РС, министар унутрашњих послова РС,             градоначелник Бањалуке, те представници Борачке организације РС и             Удружења породица погинулих и несталих, као и други званичници РС             положиће вијенце на спомен плочу страдалим припадницима МУП РС у холу             зграде Министарства унутрашњих  послова РС.  12,00   На Тргу Крајине организоваће се Технички збор на којем ће грађанима бити             приказан дио опреме МУП РС. 13,00   У Концертној дворани Банског двора одржаће се свечани коктел на којем ће             бити уручено одликовање и награде полицајцима који су се посебно исказали у            планском раду, успјешној координацији, стручности, професионалном вођењу                полицијских активности, пожртвованости и храбрости у раду, као и            постигнутим резултатима.            Изјаве за новинаре планиране су у 13,30 часова у Прес сали Банског двора.

| Бањалука | Понедjељак, 05. април 2010. | Опширније


Обавјештавамо вас да ће поводом обиљежавања Дана полиције, дана 01.04.2010. године, у 12,00 сати, на простору испред Центра јавне безбједности Источно Сарајево (Улица Сердар Јанка Вукотића, Пале), припадници Јединице за подршку извести показну вјежбу са дресираним псима за најмлађе основце. Акција под називом „Дан отворених врата“, која између осталог, има за циљ да омогући грађанима улазак у службене просторије и упознавање са радом полиције, једна је од активности коју Центар проводи поводом обиљежавања 04. априла, Дана полиције МУП-а РС. Позивамо Вас да овај догађај пропратите.

| И.Сарајево | Четвртак, 01. април 2010. | Опширније


У склопу културно-спортских манифестација планираних поводом обиљежавања Дана полиције МУП-а РС, Центар јавне безбједности Бања Лука, између осталих организује Турнир у малом фудбалу на коме ће учествовати екипе свих Полицијских станица СЈБ Приједор, Јединице за подршку Приједор, Полицијских станица Нови Град, Костајница, Оштра Лука, Козарска Дубица, екипа пензионисаних припадника полиције и екипа ЦЈБ Бања Лука у сједишту. Наведени турнир одржаће се данас, 31.03.2010. године, са почетком у 09:00 часова, у спортској дворани за Мали фудбал у улици Алеја Козарског одреда у Приједору, а исти ће отворити замјеник командира СЈБ Приједор Зоран Јеж.  Након финалног такмичења, замјеник командира СЈБ Приједор, уручиће пехаре за три првопласиране фудбалске екипе, а свим учесницама биће додијељене дипломе и захвалнице за учешће на такмичењу. Позивамо представнике медија да пропрате наведена спортска такмичења.

| Бањалука | Сриједа, 31. март 2010. | Опширније


У склопу културно-спортских манифестација планираних поводом обиљежавања Дана полиције МУП-а РС, Центар јавне безбједности Бања Лука, између осталих организује показну вјежбу Једнице за подршку Бања Лука. Током вјежбе, припадници Једнице за подршку презентоваће вјежбе самоодбране (полуге, захвате, бацања, притиске), служебену опрему (пиштоље, пушке, снајпере, лисице, униформу, палице, штитове и др,), и службене псе, те ће одговарати на питања заинтересованих ученика и наставног особља. Наведена вјежба одржаће се сутра, 01.04.2010. године, са почетком у 12:00 часова, на паркинг простору ЦЈБ Бања Лука, у улици Краља Петра Првог Карађорђевића. Позивамо Вас да присуствујете овом догађају.

| Бањалука | Сриједа, 31. март 2010. | Опширније


Дана 01.04.2010. године -         „Дан отворених врата“ - у времену од 10,00  до 13,00 часова свим заинтересованим грађанима биће омогућено да обиђу службене просторије у ЦЈБ И.Сарајево и Полицијским станицама у његовом саставу, како би се могли упознати са начином рада полиције и средствима којима они располажу. -         У 12,30 часова (или по договору), изјава портпарола поводом обиљежавања Дана полиције и акције под називом «Дан отворених врата».   Дана 06.04. 2006. године  -     У термину од 10,00 до 11,45 часова, на објекту у изградњи (зграда Телекома), Улица Стефана Немање бб, општина И.Н.Сарајево, припадници Јединице за подршку ће извести показне вјежбе (алпинистичка вјежба спуштања специјалаца низ објекат помоћу конопца, показна вјежба проналаска дроге у возилу са службеним псима, хватање нападача помоћу дресираних паса и сл) као и показивање средстава рада припадника саобраћајне полиције. -         У 12,00 сати званичници Центра положиће вијенце на спомен-плоче погинулим        припадницима  МУП-а РС (Лукавица, Соколац, Пале).   Позивамо  Вас да наведене активности, поводом обиљежавања  04. априла - Дана полиције,  медијски пропратите.

| И.Сарајево | Сриједа, 31. март 2010. | Опширније