Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
Потраге »

Међународне потјернице


СТАНИМИРКА РАДОМИРОВИЋ-БРКИЋ
Година рођења: 1985.г.
Напомена: У случају информација о траженом лицу обавијестити органе Судске полиције Републике Српске или најближу полицијску станицу на број телефона 122.
ДАНИЦА ЂОРЂИЋ
Година рођења: 1956.г.
Напомена: Именована се дана 21.04.2016. године око 15,30 часова из куће која се налази у мјесту Трн,општина Лакташи, удаљила у непознатом правцу. Иста је висока 170цм, тешка 70кг и на себи је имала бијеле патике марке "Адидас", плаве левис хлаче, тамно плави џемепер са попречним бијелим линијама и дукс зеленкасто-тиркизне боје. У случају проналаска или других корисних сазнања о именованој потребно је обавијестити најближу полицијску станицу на број телефона 122.
НЕМАЊА ЛУГОЊА
Година рођења: 1970.г.
Напомена: У случају информација о траженом лицу обавјестити органе Судске полиције Републике Српске или најближу полицијску станицу на број телефон 122.
ЕЛДАР ИМШИРОВИЋ
Година рођења: 1978.г.
Напомена: Лице се потражује због КД "Тешка крађа" из КЗ РС. У случају информација о именованом потребно је да се обавјесте органи Суске полиције Републике Српске или најближа полицијска станица на број телефона 122.
ТОМИСЛАВ ЂОКИЋ
Година рођења: 1993.г.
Напомена: У случају информација о траженом лицу обавјестити органе Судске полиције Републике Српске или најближу полицијску станицу на телефон 122.
БОРИСЛАВ ИВАНИШЕВИЋ
Година рођења: 1958.г.
Напомена: Лице се потражује због кривичног дјела "Изазивање опште опасности" и у случају информација о траженом лицу обавјестити органе Судске полиције Републике Српске или најближу полицијску станицу на телефон 122.
АНТО КУРДИЈА
Надимак: БОКСЕР
Година рођења: 1953.г.
Напомена: У случају информација о траженом лицу обавјестити органе Судске полиције РС или најближу полицијску станицу на број телефона 122.
АДМИР СУЉИЋ
Надимак: ТАЈСОН И АДО
Година рођења: 1970.г.
Напомена: У случају информација о траженом лицу обавјестити органе Судске полиције Републике Српске или најближу полицијску станицу на број телефона на 122.
МАРКО ФИЛИПОВИЋ
Надимак: Буљин
Година рођења: 1979.г.
Напомена: У случају информација о траженом лицу обавијестити органе Судске полиције Републике Српске или најближу полицијску станицу на број телефона 122.