Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Otvoren rekonstruisani objekat Policijske stanice „Bijeljina 2“

| Bijeljina | Utorak, 14. novembar 2017.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i načelnik Policijske uprave Bijeljina Žarko Ćosić svečano su danas otvorili rekonstruisani objekat Policijske stanice „Bijeljina 2”. Ovom prilikom, rekonstruisani objekat Policijske stanice je osveštan.
U svom obraćanju, ministar Lukač je naglasio da se potreba za otvaranjem još jedne policijske stanice u Bijeljni ukazala usljed velikog priliva stanovništva, te potrebe da se unaprijedi stanje bezbjednosti u Gradu. 
Ministar Lukač je ocijenio da je bezbjednost građana Republike Srpske zadovoljavajuća i istakao da je broj krivičnih djela u opadanju, dok je rasvijetljenost sve značajnija, što je rezultat rada policijskih službenika. On je naglasio značaj operativnih akcija koje su sprovedene u prethodnom period u cilju suzbijanja organizovanog kriminaliteta, a policija takođe kontinuirano, u saradnji sa drugim policijskim agencijama, sprovodi aktivnosti u borbi protiv terorizma. 
Zamjenik načelnika Policijske uprave Bijeljina Jovica Vasilić poručio je da će policija u Bijeljni od sada imati bolje uslove za obavljanje svojih zadataka stručno i profesionalno kako bi se očuvala bezbjednost svih građana.