Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Saopštenja | Informisanje javnosti » Saopštenja

U tri odvojene saobraćajne nezgode četiri lica zadobila tjelesne povrede

| Gradiška | Utorak, 15. maj 2018.

Na magistarlnom putuKozarska Dubica - Gradiška,u mjestu Vrbaška, opština Gradiška, 14.05.2018. godine oko 07,30 časova,dogodila sesaobraćajna nezgoda slijetanjem  sa kolovoza motocikla marke ,,Suzuki“ kojim je upravljao M.K. (1994) iz Gradiške, koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobilo tjelesne poverde.
Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.
U Ulici Miroslava Antića,opština Gradiška,14.05.2018. godine oko 14,55 časova,dogodila sesaobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke  ,,Citroen“, kojim je upravljala Ž.K. (1989) iz Gradiške, koja je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobila tjelesne poverde.
Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.
Na magistarlnom putu Kozarska Dubica - Gradiška, u mjestu Orahova, opštinaGradiška,14.05.2018. godine oko 15,05 časova, dogodila se saobraćajnanezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke ,,Opel Astra“, kojim je upravljala D.G. (1993) iz Kozarske Dubice, sa kojom se u vozilu nalazio i suvozač S.K. (1993) iz Kozarske Dubice, kojom prilikom su oba lica zadobila tjelesne povrede.
Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.
Apelujemo na sve građane da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu sigurnost i sigurnost drugih građana podigli na što veći nivo.