Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Servisne informacije | Informisanje javnosti » Servisne informacije

Podnesen izvještaj protiv višestrukog izvršioca krivičnih djela protiv imovine

| Doboj | Petak, 08. jun 2018.

Policijskastanica Teslić, 07.06.2018. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica G.T. (1980) iz Teslića,  zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Krađa“.
Za prijavljeno lice postoji osnov sumnje da je 06.10.2017. godine, u namjeri oduzimanja i protivpravnog prisvajanja tuđe pokretne stvari, ispred tehničkog servisa na području opštine Teslić, sa putničkog vozila marke „Fiat“ vlasništvo lica N.M. sa područja opštine Teslić, otiđilo registraske oznake, koje je koristilo na svom putničkom vozilu marke „Audi“. Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 14.04.2018. godine, kod navedenog lica su pronašli otuđene registarske oznake, koje su vratili oštećenom licu, nakon čega se lice G.T. uputilo do istog tehičkog servisa, odakle je otuđilo registarske oznake teretnog vozila vlasništvo privrednog društva iz  Teslića.
Otuđene registarske oznake su pronađene i vraćene vlasniku.
Podsjećamo, Policijska stanica Teslić je u prethodnih mjesec dana Okružnom javnom tužilaštvu Doboj protiv lica G.T. podnijela dva izvještaja o izvršenih pet krivičnih djela „Krađe“. Za prijavljeno lice G.T. postoji osnov sumnje da je u prethodnom periodu, u namjeri oduzimanja i protivpravnog prisvajanja tuđe pokretne stvari, iskoristivši neobezbijeđenost i nepažnju vlasnika, ušlo u pet porodičnih kuća na području opštine Teslić, odakle je otuđilo novac, parfeme različitih brendova, nakit i druge predmete.