Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Izvršeno krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“

| Prijedor | Utorak, 24. jul 2018.


Policijskoj upravi Prijedor, 24.07.2018. godine, oko 01,15 časova, prijavljeno je da je u ulici Osmana Džafića, grad Prijedor, došlo do požara na putničkom automobilu marke „Mercedes“.

Nakon što je požar lokalizovan od strane pripadnika Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor, uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske uprave Prijedor. Tom prilikom utvrđeno je da je nepoznati izvršilac, upotrebom otvorenog plamena izazvao požar na putničkom automobilu marke „Mercedes C klase“, a koje je bilo parkirano u neposrednoj blizini porodične kuće, koju koristi oštećeni, čime je izvršeno krivično djelo „Oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari“.

            Predmetno vozilo je u potpunosti izgorjelo, dok materijalna šteta pričinjena izvršenjem ovog krivičnog djela, prema izjavi oštećenog, iznosi oko 10.000,00 KM.

O navedenom je upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uz čiju saglasnost policijski službenici Policijske uprave Prijedor, preduzimaju operativne i istražne mjere i radnje, s ciljem pronalaska izvršioca navedenog krivičnog djela.