Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Teškom krađom oštećenom pričinjena materijalna šteta u iznosu od oko 24.000,00 KM

| Foča | Srijeda, 25. jul 2018.

Policijski službenici Policijske uprave Foča, preduzimaju sve operativno taktičke mjere i radnje na rasvetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“ koje je počinjeno od strane NN lica ili više njih u noći 23/24.07.2018.godine u prodavnicama Orfej, vlasništvo O.B. iz Foče, a koje se nalaze u ul. Nikole Pašića i ul. Karađorđeva u Foči.
Naime, Policijskoj stanici Foča, 25.07.2018. godine, oštećeno lice prijavilo je da je u gore navedenom vremenskom periodu, NN lice ili više njih  uz upotrebu fizičke snage i podesnog alata  nasilno ušlo u unutrašnjost prodavnica, njegovo vlasništvo, kojom prilikom je otuđilo veću količinu cigareta raznih vrsta i određenu količinu novca , čime je istom pričinio materijalnu štetu od oko 24.000,00 KM.
O svemu je obaviješten dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje na rasvetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“, a uviđaj su izvršili policijski službenici PU Foča. Rad na rasvetljavanju je u toku.