Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Identifikovan kradljivac bicikala

| Istočno Sarajevo | Utorak, 31. jul 2018.

U toku operativnog rada na rasvjetljavanju krivičnih djela „Krađa“ i „Teška krađa“ izvršenih na teritoriji opština Istočno Novo Sarajevo i Istočna Ilidža, na štetu više lica, policijski službenici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo identifikovali su izvršioca navedenih krivičnih djela.  

Naime, Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, 18/19.07.2018. godine, je prijavljeno da je u ulici Hilandarska, opština Istočno Novo Sarajevo iz haustora zgrade otuđeno biciklo marke „Nakamura“, vlasništvo Š.N. iz Istočnog Novog Sarajeva.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela „Krađa“ može dovesti lice P.M. (1987) iz Istočne Ilidže. Imenovano lice je pozvano u službene prostorije PS Istočno Novo Sarajevo gdje je tokom kriminalističke obrade priznalo  izvršenje krivičnog djela „Krađa“ kao i izvršenje drugih krivičnih djela „Krađa“, koja su u prethodnom periodu prijavljivana ovoj PS.

U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv P.M. Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biti podnesen odgovarajući izvještaj.