Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Zatečeni na mjestu izvršenja krivičnog djela

| Zvornik | Ponedeljak, 24. septembar 2018.

 

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, zatekli su na mjestu izvršenja krivičnog djela,lica inicijala B.S. (1998) i D.Đ. (1997), oba iz Bratunca, koja su lišili  slobode zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo „Teška krađa“.

Preduzimajući operativno-taktičke mjere i radnje iz svoje nadležnosti, policijski službenici zatekli su u mjestu Polom, opština Bratunac, lica B.S. i D.Đ. u vršenju krivičnog djela, koja su pokušala iz radnih mašina koje su vlasništvo jednog privatnog preduzeća iz Zvornika, da otuđepogonsko dizel gorivo, gdje su brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika spriječena u daljem činjenju nedozvoljenih radnji.

Izvršenim pretresom objekata i vozila koja koriste osumnjičena lica, pronađena je i privremeno oduzeta veća količina dizel goriva za koju se sumnja da potiče iz izvršenih krivičnih djela kao i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa činjenjem ovih krivičnih djela.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo.