Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Saopštenja | Informisanje javnosti » Saopštenja

U saobraćajnoj nezgodi povređena sedmogodišnja djevojčica

| Foča | Ponedeljak, 29. oktobar 2018.

       Na magistralnom putu Foča-Goražde, u mjestu Paunci, opština Foča  29.10.2018.godine u 09,40 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda  u kojoj je jedno lice zadobilo teže tjelesne povrede.
      Naime, u saobraćajno nezgodi je učestvovalo vozilo pmv „Renault“, kojim je upravljao M.G. (1987) iz Foče i vozilo „Golf 4“, kojim je upravljao M.R. iz Zvornika. Do saobraćajne nezgode je došlo usled neprilagođene brzine kretanja vozila „Renault“ osobinama i stanju puta usled čega je pomenuto vozilo prešlo na suprotnu stranu i udario u pmv „Golf 4“  kojom prilikom je putnik iz vozila zadobila teže tjelesne povrede. Povređenom putniku pružena je adekvatna ljekarska pomoć u Univerzitetskoj bolnici u Foči.
        Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Foča, a o svemu je obaviješten  dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje  koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja tačnog uzroka saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika.