Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Saopštenja | Informisanje javnosti » Saopštenja

Osam lica zadobilo tjelesne povrede u četiri odvojene saobraćajne nezgode

| Gradiška | Ponedeljak, 31. decembar 2018.

      Na magistarlnom putuGradiška - Banja Luka,u mjestu Romanovci, opština Gradiška, 29.12.2018. godine oko 14,10 časova,dogodila sesaobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali T.A. (1960) iz Gradiške, sa putničkim automobilom marke,,Renault“ iZ.P. (1980) iz Laktaša, sa putničkim automobilom marke ,,Golf IV“. U ovoj saobraćajnoj nezgodi suvozač u putničkom automobilu marke ,,Renault“ S.M. (1959) iz Gradiške zadobila je tjelesne povrede.
      Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.
      Na magistarlnom putu  Gradiška -Banja Luka, u mjestu Romanovci, opština Gradiška, 29.12.2018. godine oko 21,35 časova,dogodila sesaobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali 1. R.N. (1976) iz Banja Luke, sa putničkim automobilom marke,,Škoda Fabia; 2. parkirano vozilo marke ,,BMW“ vlasništvo G.J. (1954) iz Banja Luke i 3. parkirano vozilo marke ,,Mercedes“ vlasništvo G.S. (1962) iz Laktaša. U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač R.N. zadobio je tjelesne povrede.
Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.
       Na lokalnom putu Dragelji – Cerovljani, u mjestu Cimiroti,opština Gradiška,29.12.2018. godine oko 22,30 časova,dogodila sesaobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke ,,Mercedes“ kojim je upravljao M.P. (1999) iz Austrije, a sa kojim su se u vozilu nalazila dva putnika petnaestogodišnjaka. U ovoj saobraćajnoj nezgodi sva tri lica zadobila su tjelesne povrede.
      Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.
      Na magistarlnom putu  Gradiška -Banja Luka, u mjestu Rovine, opština Gradiška, 30.12.2018. godine oko 04,50 časova,dogodila sesaobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke ,,Škoda Octavia“ kojim je upravljao B.N. (1998) iz Gradiške, sa kojim su se u vozilu nalazili suvozač S.M. (1998) iz Gradiške i putnik u vozilu D.S. (1998) iz Gradiške. U ovoj saobraćajnoj nezgodi sva tri lica zadobila su tjelesne povrede.
     
Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.
     
Apelujemo na sve građane da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu sigurnost i sigurnost drugih građana podigli na što veći nivo.