Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Rasvijetljena dva krivična djela ,,Teške krađe“ na području Policijske uprave Gradiška

| Gradiška | Četvrtak, 24. januar 2019.

       Policijski službenici Policijske stanice Srbac, lišili su slobode tri lica inicijala LJ.P. (1956), M.G. (1987) i E.P. (1993) sva iz Banja Luke, koja se sumnjiče da su počinila krivična djela ,,Teška krađa“.
      Naime, Policijskoj stanici Srbac, 22.01.2019. godine oko 22,00 časa, prijavljeno je dajeu ugostiteljskom objektu u Srpcu,izaparata za igre na sreću otuđen novac. Operativnim radom policijskih službenika identifikovana su i lišena slobode lica inicijala LJ.P., M.G. i E.P. koja se sumnjiče da su upotrebom podesnog alata izvršili obijanje aparata igara na sreću, iz kojeg su otuđili novac u iznosu od oko  420,00 KM.
       Takođe, lica se sumnjiče da su 21.01.2019. godine, u večernjim časovima, u ugostiteljskom objektu u Novoj Topoli, opština Gradiška, upotrebom podesnog alata izvršila obijanje aparata igara na sreću, kojom prilikom su otuđili novac u iznosu od oko 590,00 KM.
       O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog ružilaštva Banja Luka, koji je naložio da se lica ispitaju na navedene okolnosti, te da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.
       Policijski službenici Policijske uprave Gradiška nastavljaju sa preduzimanjem mjera i radnjia u cilju  rasvjetljavanja i drugih krivičnih djela protiv imovine, a za koje se sumnja da su izvršila navedena lica.