Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Obavještenje za građane o sukcesivnim obustavama saobraćaja za vrijeme održavanja Međunarodne biciklističke trke ,,Beograd – Banja Luka“

| Gradiška | Petak, 19. april 2019.

    Policijska uprava Gradiška obavještava građane da će u nedjelju, 21.04.2019. godine, kroz područje koje je u nadležnosti ove Uprave, proći učesnici sportske manifestacije – Međunarodne biciklističke trke ,,Beograd – Banja Luka, zbog čega će 21.04.2019. godine u vremenu od 12,00 do 15,00 časova biti na snazi sukcesivna obustava saobraćaja na dionici magistralnog puta M-14.1, od mjesta Korovi do mjesta Nova Topola, kao i na magistralnom putu M- 16 od mjesta Nova Topola do mjesta Romanovci.
     Takođe, saobraćaj će biti obustavljen i na području opštine Srbac, i to ulice Zdravka Čelara, Danka Mitrova, Mome Vidovića i Save Vujanovića Žuće, kao i i na lokalnom putu Razboj-Kukulje.
       Obzirom da tokom navedenih aktivnosti može doći do formiranja dužih kolona vozila, apelujemo na sve građane na strpljenje i razumijevanje, kao i da tom prilikom koriste alternativne pravce, kako bi izbjegli eventualne gužve i zastoje u saobraćaju, te da svi učesnici u saobraćaju poštuju saobraćajne propise, kako bi navedena sportska manifestacija protkela bez incidenata.