Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Lišeno slobode lice koje je izazvalo saobraćajnu nezgodu pa se udaljilo sa lica mjesta

| Zvornik | Ponedeljak, 06. maj 2019.

 Policijski službenici Policijske stanice Milići, na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih dokaza, lišili su slobode lice B.B. (2000) iz Milića, koje se sumnjiči da je 05.05.2019. godine  oko 03,30 časova, u Milićima, učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi upravljajući putničkim automobilom marke „Fiat“, kojom prilikom je tjelesne povrede zadobio devetnaestogodišnjak iz Milića, koji se nalazio u putničkom automobilu marke „Fiat“. Nakon saobraćajne nezgode, lice B.B. se udaljilo sa lica mjesta ali je brzom reakcijom policijskih službenika pronađeno i lišeno slobode.
        Povrijeđeni je prevezen u Dom zdravlja Milići odakle je upućen u Javnu zdravstvenu ustanovuBolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje.
        Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Milići. O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo. U toku je rad na dokumentovanju krivičnih djela „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ i „Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi“.