Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Saopštenja | Informisanje javnosti » Saopštenja

U mjestu Čađavica kod Bijeljine saobraćajna nezgoda sa teškim tjelesnim povredama

| Bijeljina | Ponedeljak, 10. jun 2019.

     Na magistralnom putu Bijeljina-Brčko u mjestu Čađavica, 09.06.2019. godine  oko 17,20 časova  dogodila se saobraćajna nezgoda sa teškim tjelesnim povredama. U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su putnički automobil „Opel Agila“ kojim je upravalo lice Z.J. iz Bijeljine i vozilo „BMV 5“ kojim je upravalo lice P.D. iz Loznice, R.Srbija.
     Zbog težine saobraćajne nezgode na lice mjesta bila je upućena i Vatrogasna jedinica Bijeljina. Oba vozača vozila su bila prevežena u Medicinski centar Bijeljina, radi ukazivanja pomoći. Kod lica Z.J.(1954)  konstatovane su teške tjelesne povrede  u vidu preloma ruke i  butne kosti i isti je zadržan na liječenju, dok su kod lica P.D. konstatovane lakše tjelesne povrede.
    U vremu od 17,20 časova na snazi je bila obustava saobraćaja iz oba smjera. Od 19,00 do 20,15 časova saobraćaj se neizmjenično odvijao jednom saobraćajnom trakom. Od 20,20 časova saobraćaj ne normalizovan.
     Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bije  ljina izvršili su uviđaj lica mjesta. O svemu je obavješten i postupajući tužilac koji je naložio preduzimanje  određenih mjera i  radnji , kao bi se utvrdili tačni uzroci koji su doveli do ove teške saobraćajne nezgode.