Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Povratak na Novosti | Informisanje javnosti » Novosti

Identifikovan vozač koji je pobjegao sa lica mjesta saobraćajne nezgode

| Prijedor | Utorak, 16. jul 2019.

      Policijskoj  stanici Kozarska Dubica,  dana 14.07.2019. godine, oko 18,30 časova, prijavljeno je da se na magistralnom putu Prijedor-Kozarska Dubica, u mjestu Donji Jelovac, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali šezdesetosmogodišnji pješak iz Kozarske Dubice i nepoznati vozač koji se nakon saobraćajne nezgode vozilom udaljio sa lica mjesta. U ovoj saobraćajnoj nezgodi lake tjelesne povrede zadobio je pješak, koji je radi ukazivanja medicinske pomoći prevezen u Opštu bolnicu u Prijedoru.
      Policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica, na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih dokaza, dana 15.07.2019. godine, identifikovali su vozača inicijala D.K. iz Kozarske Dubice a koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, nakon čega se vozilom marke „VW Golf“ udaljio sa lica mjesta.
       O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor. Policijski službenici preduzimaju mjere i radnje na kompletiranju i dokumentovanju predmeta te podnošenju izvještaja protiv lica D.K.