Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Лишено слободе лице које је извршило више кривичних дјела на подручју општине Дервента

| Добој | Петак, 21. септембар 2018.

 

             Полицијски службеници Полицијске станице Дервента, 20.09.2018. године, лишили су слободе лице А.С. (1992) из Дервенте, због основа сумње да је извршило више кривичних дјела на подручју општине Дервента.

            За лице А.С. постоји основ сумње да је током септембра текуће године, употребом физичке снаге и подесног предмета извршило провале у четири угоститељска објекта на подручју ошпштине Дервента ( „3П“ у Дервенти, „Ловац“ у Пољу, Бианко“ и „Брада“ у Лугу), одакле је након извршене преметачине из унутрашњости објеката и из апарата за игре на срећу отуђивало новац и друге предмете. За наведено лице постоји и основ сумње да је у току ноћи 14.09.2018. године, извршило мање оштећење на вратима православне цркве у мјесту Луг, подручје општине Дервента.

            Лице А.С. је извршењем наведених кривичних дјела оштећеним лицима причинило материјалну штету у укупном износу од око 2.000,00 КМ.  

            Након завршене криминалистичке обраде против лица А.С. ће Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен Извјештај за извршена четири кривична дјела „Тешка крађа“ и кривично дјело „Оштећење и одузимање туђе ствари“.