Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Посјета министра Лаврова протекла у најбољем реду

| Бања Лука | Петак, 21. септембар 2018.

Полицијски службеници Министарства унутрашњих послова Републике Српске побринулису се данас да обезбјеђење посјете министра спољних послова Руске Федерације Сергеја Лаврова Републици Српској, прође у најбољем реду и без инцидената.

Поводом ове посјете, која је одржана на територији градова Источно Сарајево и Бањалука, ангажовано је више од хиљаду полицијских службеника, који су joш једном показали да у стању крајње професионално обезбиједити и највеће скупове и посјете у Републици Српској.

Овим путем захваљујемо грађанима Републике Српске на стрпљењу и сарадњи по питању бројних мјера које су данас спроведене, а како би посјета прошла у најбољем реду.

Подсјећамо да је поводом ове посјете у Министарству формиран Штаб који је био задужен за планирање, као и праћење спровођења мјера првог (највишег) степена безбједности које су данас биле на снази.

Наредба озабрани саобраћаја за моторна возила чија највећа дозвољена маса прелази 7,5 тона, на подручју града Бања Лука и општине Лакташи је на снази до 21,00 часова, док је наредба о забрани превоза експлозивних материја у друмском саобраћају на снази до 22,00 часова.