Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Затечени на мјесту извршења кривичног дјела

| Зворник | Понедељак, 24. септембар 2018.

 

Полицијски службеници Полицијске станице Братунац, затекли су на мјесту извршења кривичног дјела,лица иницијала Б.С. (1998) и Д.Ђ. (1997), оба из Братунца, која су лишили  слободе због постојања основа сумње да су починила кривично дјело „Тешка крађа“.

Предузимајући оперативно-тактичке мјере и радње из своје надлежности, полицијски службеници затекли су у мјесту Полом, општина Братунац, лица Б.С. и Д.Ђ. у вршењу кривичног дјела, која су покушала из радних машина које су власништво једног приватног предузећа из Зворника, да отуђепогонско дизел гориво, гдје су брзом и ефикасном реакцијом полицијских службеника спријечена у даљем чињењу недозвољених радњи.

Извршеним претресом објеката и возила која користе осумњичена лица, пронађена је и привремено одузета већа количина дизел горива за коју се сумња да потиче из извршених кривичних дјела као и други предмети који се доводе у везу са чињењем ових кривичних дјела.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина, а након комплетирања и документовања предмета, слиједи подношење извјештаја за почињено кривично дјело.