Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Возач „Opel Vectre“ изазвао саобраћајну незгоду, удаљио се са лица мјеста, а затим задобио тјелесне повреде у другој незгоди

| Градишка | Уторак, 25. септембар 2018.

На магистралном путу Градишка – Бања Лука, у мјесту Брестовчина, општина Градишка, 24.09.2018. године око 20,10 часова, догодила се  саобраћајна незгода у којој су учествовали непознати возач са непознатим возилом и Б.П. (1982) из Градишке са путничким аутомобилом марке Renault Clio“. Увиђај на лицу мјеста саобраћајне незгоде извршили су полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка. На возилу је наступила материјална штета, без повријеђених лица.

Након тога, око 20,15 часова, на локалном путу у мјесту Ламинци, општина Градишка, догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовали М.Л. (1988) из Градишке, са путничким аутомобилом марке Opel Vectra“ и М.К. (1985) из Градишке, са путничким аутомобилом марке Audi“, којом приликом су оба лица задобила тјелесне повреде. М.Л. је превезен у Универзитетско клинички центар Републике Српске на даље лијечење.

Увиђај на лицу мјеста саобраћајне незгоде извршили су полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка, којом приликом је утврђено да је М.Л. (1988) из Градишке учесник и у саобраћајној незгоди на магистралном путу Градишка- Бања Лука, у мјесту Брестовчина, општина Градишка.

Апелујемо на све грађане да се придржавају одредби Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ, како би властиту сигурност и сигурност других грађана подигли на што већи ниво.