Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Одржан састанак са представницима Градске управе Добој

| Добој | Уторак, 25. децембар 2018.

      Начелник Полицијске управе Добој Дмитар Врачар заједно са начелником Сектора полиције Јовицом Жигићем и командирима полицијских станица Добој 1, Добој 2 и ПС за БС Добој, данас је присуствовао састанку са замјеником градоначелника Добоја Борисом Јеринићем и шефом Кабинета градоначелника Драганом Василићем, који је одржан  у просторијама Градске управе у  Добоју.
      На почетку састанка начелник Врачар је упознао представнике Града са актуелном безбједносном ситуацијом и интензивним мјерама које предузимамо у циљу расвјетљавања и сузбијања најтежих кривичних дјела.
       Начелник Сектора полиције ПУ Добој је предочио статистичке показатеље на основу којих је заједнички констатовано да је безбједносна ситуација на подручју града Добоја задовољавајућа.      
        Најбољи резултати су постигнути у области јавног реда и мира, гдје је дошло до смањења броја прекршаја за више од 30%.
        Замјеник градоначелника Добоја Борис Јеринић је истакао да ће  Градска управа заједно са Полицијском управом Добој, уз финансијску подршку Владе Републике Српске, тражити рјешење за локације за смјештај Јединице за подршку ПУ Добој и Полицијске станице Добој 2.
        Током састанка разговарано је и о имплементацији система видео-надзора на подручју града Добоја, за које је град Добој издвојио средства.
      По завршетку састанка, извршен је обилазак новизграђеног објекта Полицијске станице Добој 1 и  Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој.