Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Идентификована два лица која су у Теслићу извршила два кривична дјела против имовине

| Теслић | Сриједа, 26. децембар 2018.

      Полицијска станица Теслић, 25.12.2018. године, Окружном јавном тужилаштву Добој поднијела је Извјештај о извршеном кривичном дјелу против лица М.Ј. (1994) и Р.О. (2000), оба са подручја општине Теслић, због основа сумње да су извршила кривично дјело „Тешка крађа“ и кривично дјело „Крађа“.
      За пријављена лица М.Ј. и Р.О. постоји основ сумње да су средином децембра 2018. године,  употребом физичке снаге и подесног предмета извршила провалу у привредно друштво на подручју општине Теслић, одакле су отуђила електро-каблове, већу количину бакарне жице, већу количину бакарног материјала за централно гријање и друге предмете. Према изјави оштећеног лица причињена материјална штета износи од око 8.900 КМ. 
      Такође, за пријављена лица постоји и основ сумње да су крајем новембра текуће године дошла до паркираног аутобуса власништво привредног друштва са подручја општине Теслић,  који се налазио паркиран поред локланог пута на подручју општине Теслић, одакле су отуђила два акумулатора, а потом се удаљила у непознатом правцу.  На наведени начин су оштећеном лицу причинила материјалну штету у износу од око 500 КМ.