Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Осам лица задобило тјелесне повреде у четири одвојене саобраћајне незгоде

| Градишка | Понедељак, 31. децембар 2018.

      На магистарлном путуГрадишка - Бања Лука,у мјесту Романовци, општина Градишка, 29.12.2018. године око 14,10 часова,догодила сесаобраћајна незгода у којој су учествовали Т.А. (1960) из Градишке, са путничким аутомобилом марке,,Renault“ иЗ.П. (1980) из Лакташа, са путничким аутомобилом марке ,,Golf IV“. У овој саобраћајној незгоди сувозач у путничком аутомобилу марке ,,Renault“ С.М. (1959) из Градишке задобила је тјелесне повреде.
      Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка.
      На магистарлном путу  Градишка -Бања Лука, у мјесту Романовци, општина Градишка, 29.12.2018. године око 21,35 часова,догодила сесаобраћајна незгода у којој су учествовали 1. Р.Н. (1976) из Бања Луке, са путничким аутомобилом марке,,Škoda Fabia; 2. паркирано возило марке ,,BMW“ власништво Г.Ј. (1954) из Бања Луке и 3. паркирано возило марке ,,Mercedes“ власништво Г.С. (1962) из Лакташа. У овој саобраћајној незгоди возач Р.Н. задобио је тјелесне повреде.
Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка.
       На локалном путу Драгељи – Церовљани, у мјесту Цимироти,општина Градишка,29.12.2018. године око 22,30 часова,догодила сесаобраћајна незгода слијетањем са коловоза путничког аутомобила марке ,,Mercedes“ којим је управљао М.П. (1999) из Аустрије, а са којим су се у возилу налазила два путника петнаестогодишњака. У овој саобраћајној незгоди сва три лица задобила су тјелесне повреде.
      Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка. О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука.
      На магистарлном путу  Градишка -Бања Лука, у мјесту Ровине, општина Градишка, 30.12.2018. године око 04,50 часова,догодила сесаобраћајна незгода слијетањем са коловоза путничког аутомобила марке ,,Škoda Octavia“ којим је управљао Б.Н. (1998) из Градишке, са којим су се у возилу налазили сувозач С.М. (1998) из Градишке и путник у возилу Д.С. (1998) из Градишке. У овој саобраћајној незгоди сва три лица задобила су тјелесне повреде.
     
Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка.
     
Апелујемо на све грађане да се придржавају одредби Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ, како би властиту сигурност и сигурност других грађана подигли на што већи ниво.