Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Расвијетљена два кривична дјела ,,Тешке крађе“ на подручју Полицијске управе Градишка

| Градишка | Четвртак, 24. јануар 2019.

       Полицијски службеници Полицијске станице Србац, лишили су слободе три лица иницијала Љ.П. (1956), М.Г. (1987) и Е.П. (1993) сва из Бања Луке, која се сумњиче да су починила кривична дјела ,,Тешка крађа“.
      Наиме, Полицијској станици Србац, 22.01.2019. године око 22,00 часа, пријављено је дајеу угоститељском објекту у Српцу,изапарата за игре на срећу отуђен новац. Оперативним радом полицијских службеника идентификована су и лишена слободе лица иницијала Љ.П., М.Г. и Е.П. која се сумњиче да су употребом подесног алата извршили обијање апарата игара на срећу, из којег су отуђили новац у износу од око  420,00 КМ.
       Такође, лица се сумњиче да су 21.01.2019. године, у вечерњим часовима, у угоститељском објекту у Новој Тополи, општина Градишка, употребом подесног алата извршила обијање апарата игара на срећу, којом приликом су отуђили новац у износу од око 590,00 КМ.
       О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног ружилаштва Бања Лука, који је наложио да се лица испитају на наведене околности, те да се по комплетирању и документовању предмета достави извјештај о почињеним кривичним дјелима.
       Полицијски службеници Полицијске управе Градишка настављају са предузимањем мјера и радњиа у циљу  расвјетљавања и других кривичних дјела против имовине, а за које се сумња да су извршила наведена лица.